Atac fără precedent la adresa lui Reghecampf în Azerbaidjan: "Să fie dus la doctor! Ziua în care va pleca va fi cea mai fericită"

Laurentiu Reghecampf Azerbaidjan Neftchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 10:34
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 10:33

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, are viață grea cu jurnaliștii în Azerbaidjan, mai ales după ultimele rezultate slabe din campionat.

După 22 de etape, Neftchi Baku pare condamnată la locul 3. Echipa lui Reghecampf se află la nu mai puțin de 13 puncte în spatele liderului Qarabag și la opt lungimi în spatele celei de-a doua clasate, Sabah Baku

Laurențiu Reghecampf, criticat în presa din Azerbaidjan

În ultima rundă, Neftchi a remizat pe terenul celor de la Gabala, 0-0. La câteva zile după meci, în publicația azeră Sportinfo a apărut un editorial dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, considerat principalul vinovat pentru rezultatele din ultima perioadă.

"Medalia de bronz este la Neftchi, iar asta știu și ei. Nu joacă nimic, iar eu îl văd vinovat pe Laurențiu Reghecampf. Dacă nu pe el, atunci pe cine? În perioada în care Samir Abbasov (n.r - fostul tehnician al echipei) era antrenor, echipa era mai slabă, dar măcar era interesant de privit", a scris publicația azeră.

Jurnaliștii azeri au criticat ulterior discursul lui Reghecampf de la finalul meciului și vorbesc despre o "mare nemulțumire" a jucătorilor lui Neftchi Baku din cauza antrenorului român.

"Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul rușinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap. 

Mi se pare important să meargă și la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult", a mai scris sursa citată.

Reghecampf, sosit la Neftchi Baku în vara anului trecut, mai are contract până în iunie 2024 cu formația din Azerbaidjan.

În primele 28 de meciuri pe banca lui Neftchi, antrenorul român a înregistrat 17 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!