VIDEO EXCLUSIV "Asta e marea mea dezamăgire". Răzvan Raț a dezvăluit care este regretul carierei, dar și omul care i-a influențat viața

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 17:06
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 17:34

Răzvan Raț a vorbit la PRO Arena, la "Interviul de 10" despre cariera sa, regretele pe care le are, dar și despre planurile de viitor. 

Fostul internațional român a povestit despre cum a ajuns să joace fotbal, care a fost prima echipă la care a evoluat, dar și despre prima pereche de adidași de fotbal pe care a primit-o.

Răzvan Raț a început fotbalul la Piatra Olt înainte să ia titlul cu Rapid și Cupa UEFA cu Șahtior, iar în carieră are două mari regrete. 

"Sunt două regrete mari, pentru că eu le pun pe două planuri. Faptul că nu am ajuns într-o finală de Champions League, deși amărăciunea mi-a mai fost luată pentru că am câștigat un trofeu european. Iar la echipa națională că nu am ajuns să evoluez la un turneu de Campionat Mondial. Asta este marea mea dezamăgire", a declarat Răzvan Raț. 

Mircea Lucescu, antrenorul care i-a influențat cariera

Fostul fundaș stânga al naționalei a vorbit și despre tehnicianul care și-a pus amprenta cel mai mult asupra carierei sale, evoluția lui Răzvan Raț fiind strâns legată de Mircea Lucescu. 

"Mircea Lucescu este omul cu care am debutat în fotbalul mare la Rapid, la 18 ani. Mai mult de jumătate din carieră am lucrat cu dânsul. Am jucat 20 de sezoane, din care 11 am fost cu Mircea Lucescu. Este omul care și-a pus cea mai mare amprentă pe cine a fost Răzvan Raț ca fotbalist", a mărturisit Raț. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!