Aschia a sarit cam departe de trunchi. Fiul lui Santiago Canizares a comis o gafa teribila in poarta juniorilor Realului | VIDEO

Aschia a sarit cam departe de trunchi. Fiul lui Santiago Canizares a comis o gafa teribila in poarta juniorilor Realului | VIDEO

Si-a inceput cariera la Real Madrid, dar a scris istorie in poarta Valenciei. Ajuns la 45 de ani, Santiago Canizares nu mai joaca fotbal, dar traieste fenomenul prin intermediul fiului sau, care si-a ales aceeasi meserie.

Lucas, fiul fostului mare portar, mai are insa mult de lucru pentru a-si ajunge "maestrul". Legitimat la juniorii Realului, Lucas Canizares este vazut ca fiind la fel de talentat ca si tatal sau, insa ultima gafa i-a facut pe fanii spanioli sa spuna ca aschia a sarit cam departe de trunchi.

Canizares Jr. a facut o gafa teribila in partida disputata de juniorii Realului impotriva Sevillei, acesta ratand o degajare simpla.

Pustiul a primit o pasa de la un coleg din aparare, dar si-a dat seama tarziu ca mingea ii vine prea in fata. Acesta a incercat sa fuga dupa balon si sa degajeze, dar si-a dat cu stangul in dreptul.

Lucas a fost vizibil afectat de gafa, insa colegii sai au adoptat o atitudine superba si s-au grabit sa-l incurajeze.

Daca fiul lui Canizares s-a facut de ras in meciul cu Sevilla, pustiul lui Zinedine Zidane, Theo, a dat un gol magnific, insa la o alta categorie de varsta (VIDEO AICI)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies