Argentinienii au declansat operatiunea "Convinge-l pe Messi sa revina". 100.000 de oameni vor iesi in strada pentru ruga sa se razgandeasca

Lionel Messi Argentina Buenos Aires Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 09:25

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Anuntul facut de Messi dupa finala Copa America del Centenario, pierduta la loviturile de departajare (2-4) impotriva reprezentativei statului Chile, a produs o unda de soc in fotbalul mondial. Fanii din lumea intreaga au fost luati prin surprindere si si-au manifestat dezamagirea.

Daca microbistii de rand, din alte tari, au pierdut un fotbalist spectacol, neavand sansa sa-l mai vada pe Messi imbracand tricoul Argentinei, pentru fanii "Pumelor" durerea e mult mai mare. Argentinienii nu considera ca au pierdut doar un fotbalist, ci pe cel mai bun fotbalist din istorie!

Tocmai din acest motiv, zeci de mii de oameni au reactionat pe retelele de socializare si i-au cerut lui Messi sa revina asupra deciziei si sa se intoarca la nationala pentru Cupa Mondiala din 2018.

Pentru ca demersul lor sa fie auzit si vazut si mai bine de Messi, acestia au anuntat organizarea unei manifestatii in cea mai mare piata din Buenos Aires.

Peste 100.000 de oameni si-au anuntat prezenta in Plaza de la Republica, la Obelisco de Buenos Aires, pentru a-l indupleca pe Messi sa renunte la gandurile de retragere de la nationala.

Un eveniment a fost creat si pe Facebook si i-a adunat imediat pe fani la un loc.

Insusi presedintele Argeninei, Mauricio Macri, l-a sunat pe Messi pentru a-l ruga sa nu se retraga (DETALII AICI).

Si Maradona a avut un mesaj pentru Leo Messi (DETALII AICI).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!