Ange Postecoglou i-a spus că nu va mai juca deloc și a plecat de la Tottenham: ”Am fost dat la o parte!”

Ange Postecoglou Hugo Lloris Tottenham Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 19:42
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 19:42

Tottenham a încheiat sezonul pe locul cinci în clasamentul din Premier League, iar echipa la care evoluează Radu Drăgușin va juca în Europa League.

Ange Postecoglou s-a arătat dezamăgit la finalul sezonului de felul în care s-a prezentat pe alocuri echipa și a anunțat că vrea întăriri în următoarea perioadă de mercato.

Hugo Lloris a explicat de ce a plecat de la Tottenham

Cel mai probabil, în această vară, Spurs va căuta încă un portar, mai ales după ce, în iarnă, s-a despărțit de experimentatul Hugo Lloris.

Lloris a plecat de la Tottenham la finalul lunii ianuarie și a decis să semneze cu Los Angeles FC, din MLS. Fostul titular din poarta Franței a explicat cum s-a produs despărțirea de Tottenham.

Odată cu numirea în funcția de antrenor a lui Ange Postecoglou din iulie 2023, la Tottenham au apărut anumite schimbări, care nu l-au ocolit nici pe Hugo Lloris, chiar dacă portarul era unul dintre cei mai respectați și iubiți jucători ai lui Spurs.

Lloris a dezvăluit că s-a decis să plece în urma unei discuții avute cu tehnicianul australian, care i-a transmis că nu va mai prinde niciun minut pe teren.

Tottenham se apropia de finalul unui ciclu, la fel și eu. Știam că Tottenham vrea să transfere jucători tineri, în special pe poziția mea. Se apropia vara, iar eu nu mai făceam parte din planurile lor.

Când s-a reluat campionatul, în august 2023, antrenorul m-a informat că nu voi mai intra pe teren, că voi fi doar un jucător de antrenamente. Am fost dat la o parte, devenisem transparent”, a spus Hugo Lloris pentru Le Parisien.

Hugo Lloris ajuns la Tottenham în vara anului 2012, în urma unui transfer de la Olympique Lyon, și a apărat poarta lui Spurs în 447 de meciuri.

  • 37 de ani are Hugo Lloris.
  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Hugo Lloris, conform Transfermarkt.

Radu Drăgușin rămâne la Tottenham

Fundașul naționalei României a avut prestații foarte bune, iar Ange Postecoglou a declarat că în următorul sezon Drăgușin va beneficia de mai multe minute pe teren.

Cu toate astea, în presa internațională, s-a vehiculat că Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham chiar în această vară, iar una dintre posibilele destinații pentru fundașul central s-a scris a fi Napoli. Totuși, Florin Manea a negat aceste zvonuri și a transmis clar că Radu Drăgușin va rămâne cu siguranță la Spurs.

Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă, nu se nimic. Totul e în regulă. Se gândește la EURO”, a spus Florin Manea, conform Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!