Conference League Cornel Dinu FCSB sepsi Universitatea Craiova Fotbal extern

Analiză dură după meciurile echipelor românești din Conference League: "Stingi televizorul şi te apuci să coseşti"

FCSB, Universitatea Craiova și Spesi au jucat primul meci din turul doi preliminar Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 09:57
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:09

Singura echipă care a obținut un rezultat pozitiv a fost FCSB, victorie la limită în fața celor de la Karagandy, însă Cornel Dinu a fost impresionat de prestația jucătorilor antrenați de Dinu Todoran.

"Cum să spun? N-am prea fost atent. Nu pot să spun că nu m-am uitat la meciuri, am mai butonat. Nu mă mai surprinde nimic. Steaua (n.r. - FCSB) a fost departe, obosită. Doar pe Cordea îl pot remarca.", a declarat acesta la Telekom Sport.

Formația pe care a remarcat-o Cornel Dinu a fost Sepsi, iar despre ceea ce a arătat Universitatea Craiova în eșecul cu FK Laci a explicat că nu l-a surprins în mod deosebit. 

"Sepsi s-a prezentat cel mai bine dintre echipele noastre. Prestaţia Craiovei nu m-a surprins, e o echipă antrenată la ciupeala jocului. Mi s-a părut o echipă bine aşezată, Sepsi a avut o prestaţie bună. Rămân la părerea că se face o greşeală imensă... N-am înţeles prestaţia Craiovei. 

Una e să speculezi şi alta e să creezi. Grecia a avut prestaţii de excepţie în fotbal. Convingerea e că noţiunile de a coordona posesia în acţiuni de atac... De câteva luni cu Ouzounidis sunt nule. Nu văd vreo acţiune tactică antrenată în acest sens. Nu există folosofie, e la Platon, asta e o strategie de joc. 

După părerea mea, strategia de atac nu e antrenată şi nici nu e gândită de acest antrenor. Când te uiţi la ce decadenţă e în fotbalul nostru, stingi televizorul şi te apuci să coseşti", a declarat Dinu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!