FOTO Adrian Mutu, într-un top care nu-i face cinste! În ce echipă a fost inclus „Briliantul”

Adi Mutu Chelsea Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 23:30
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 23:29

Adi Mutu, urmărit de perioada Chelsea.

Adrian Mutu a fost inclus de TuttoMercatoWeb într-o echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în perioada în care clubul londonez a fost deţinut de oligarhul rus Roman Abramovici, perioadă încheiată luni.

Transferul lui Mutu a fost „cea mai proastă afacere a lui Chelsea”, estimează TuttoMercatoWeb. „Primul an este un eşec, el marchează 10 goluri în toate competiţiile. Al doilea este un coşmar: mai întâi pozitiv la cocaină, apoi rezilierea contractului, în sfârşit o dispută lungă şi foarte costisitoare cu clubul care îi cere românului să restituie o bună parte din preţ”, scrie site-ul.

  • Adi Mutu

Atacantul român a venit în 2003 la Chelsea de la formaţia italiană Parma.

TuttoMercatoWeb a alcătuit următoarea echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era Abramovici: Kepa Arrizabalaga - Juan Cuadrado, Slobodan Rajkovic, Tal Ben Haim, Abdul-Rahman Baba - Jiri Jarosik, Aleksei Smertin, Juan Sebastian Veron - Andrei Şevcenko, Fernando Torres, Adrian Mutu.

Chelsea a anunţat luni că procesul de vânzare către omul de afaceri american Todd Boehly şi consorţiul său de investitori a fost finalizat, astfel încât gruparea londoneză nu mai aparţine miliardarului rus Roman Abramovici, care a deţinut clubul începând din 2003.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!