Adrian Mutu Fiorentina Neftchi Baku Fotbal extern

Adrian Mutu, dezvăluire surprinzătoare în presa din Azerbaidjan. Echipa pe care vrea să o antreneze în viitorul apropiat

În prima parte a lunii iulie, Adrian Mutu a plecat de la Rapid și a semnat un contract cu Neftchi Baku. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 18:12
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 18:22

"Briliantul" a semnat cu Neftchi Baku un contract pe o perioadă de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, iar azerii au subliniat că tehnicianul român va beneficia de un buget uriaș și va trebui să răspundă conducerii cu realizarea unor obiective pe măsură.

"Și-a asumat responsabilitatea de a face echipa campioană și a promis, totodată, că se va califica în grupele Champions League. Bineînțeles că nu cu mâinile goale! Antrenorul român a cerut mărirea bugetului, care va crește de 1,5 ori", a explicat Sport Info.

Ce echipă și-ar dori să antreneze Adrian Mutu

Tehnicianul român a debutat cu dreptul în primul meci oficial la Neftchi Baku. Azerii au smuls egalul în deplasare cu Zeljeznicar Sarajevo, 2-2, printr-un gol marcat de Rahman Hadjiev (90+5), în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. 

La o zi după confruntarea din cupele europene, în presa din Azerbaidjan a apărut o informație potrivit căreia Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele clare ale echipei, titlul de campioană și cupa, dar și formația pe care și-ar dori să o antreneze în viitor, Fiorentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!