Acord pentru Lamine Yamal și Pau Cubarsi! Ce se întâmplă în vară cu starurile catalanilor

Pau Cubarsi fc barcelona Jocurile Olimpice 2024 Lamine Yamal Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 16:24
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 16:25

EURO 2024 și Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, vor limita perioada de pauză a jucătorilor de fotbal, între cele două sezoane competiționale.

Presa din Spania a anunțat că FC Barcelona și Federația Spaniolă de Fotbal au ajuns la o înțelegere privind programul fotbaliștilor, mai ales a celor tineri, care sunt apți de participarea la ambele competiții.

Lamine Yamal și Pau Cubarsi, vizați de această decizie

Catalanii de 16 ani, respectiv 17 ani vor fi utilizați după un anumit program, pentru a evita suprasolicitarea, mai ales că ambii jucători au avut un sezon încărcat, cu meciuri la cel mai înalt nivel.

FC Barcelona a apelat la această varianta de a discuta cu oficialii Federației, pentru a evita o situație similară cu cea a lui Pedri, în sezonul 2020-2021, când a ajuns la 73 de partide jucate, iar apoi a urmat o perioadă marcată de accidentări.

  • EURO 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO

Lamine Yamal, cel mai valoros puști din lume

FC Barcelona se poate lăuda cu cel mai scump tânăr jucător din lume în persoana lui Lamine Yamal, a cărui valoare a crescut uimitor cu 134 de milioane de euro. De la 11 milioane de euro a ajuns să valoreze 145 de milioane de euro, potrivit Observatorului de Fotbal CIES.

Jucătorul de 16 ani și-a depășit cu mult concurența, pe locul doi clasându-se Joao Neves de la Benfica, cu o creștere de 73 de milioane de euro.

  • 45 de meciuri a jucat Lamine Yamal, în acest sezon
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!