A simulat o accidentare ca sa scape de politie! Incident incredibil intr-un meci din preliminariile CM 2018

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Octombrie 2016, 09:40

	A simulat o accidentare ca sa scape de politie! Incident incredibil intr-un meci din preliminariile CM 2018

Jucatorul a reusit si sa paseze la un gol!

Ecuador a invins castigatoarea ultimelor 2 editii ale Copa America, Chile, intr-un meci din preliminariile turneului final din Rusia de peste 2 ani. In ciuda succesului categoric cu 3-0, victoria a fost umbrita de Enner Valencia.

Jucatorul imprumutat de West Ham la Everton a fost titular si a reusit sa paseze la primul gol al meciului, al lui Antonio Valencia. Cristian Ramirez si Felipe Caicedo au marcat celelalte goluri.

Enner Valencia a reusit saptamana aceasta sa evite sa fie arestat dupa ce ofiterii aparent nu au aplicat corect protocolul. Politia il cauta pe jucator pentru 17.000 de dolari datorii la pensia alimentara a fetei lui de 5 ani.

Cu 10 minute ramase din meciul Ecuador - Chile si cu politia asteptand finalul partidei pentru a-l aresta in mod corect, Valencia s-a prabusit la pamant simuland o accidentare! A fost scos pe targa iar imaginile surprinse de televiziune si fani arata cum politia l-a urmat pentru a-l aresta! Ceilalti jucatori ai Ecuadorului au intervenit de partea colegului lor pentru a se asigura ca acesta ajunge in vestiar.

Staff-ul nationalei Ecuadorului a oferit apoi un document pentru a se asigura ca jucatorul se poate intoarce la hotel cu echipa. Doua ore mai tarziu, avocatii lui Valencia au reusit sa convinga un judecator sa revoce mandatul de arestare!

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies