Gyan a murit gyan Fotbal extern

A murit Christian Gyan, fostul internațional ghanez, câștigător al Cupei UEFA cu Feyenoord

Internaţionalul ghanez Christian Gyan, fostul jucător al echipei de fotbal Feyenoord Rotterdam, cu care a câştigat Cupa UEFA în anul 2002, a încetat din viaţă la doar 43 de ani, a anunţat, miercuri, clubul olandez, citat de agenţia EFE.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 15:09
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 15:21
  • Internaţionalul ghanez Christian Gyan, fostul jucător al echipei de fotbal Feyenoord Rotterdam, cu care a câştigat Cupa UEFA în anul 2002, a încetat din viaţă la doar 43 de ani, a anunţat, miercuri, clubul olandez.
"Feyenoord a pierdut prin Gyan un fost jucător cu o mare inimă pentru acest club, unul din favoriţii suporterilor şi un om fantastic", a afirmat echipa din Rotterdam într-un comunicat dat publicităţii.
 
 
Fostul jucător se lupta de mai multe luni cu un cancer avansat. Gyan a ajuns la Feyenoord la vârsta de 17 ani şi, după un sezon petrecut la Excelsior, a revenit la prima echipă a lui Feyenoord unde a jucat până în 2006.
  • El a câştigat campionatul în 1999 şi a atins apogeul carierei sale la finele sezonului 2001-2002, când a câştigat Supercupa Olandei şi Cupa UEFA.

În finala competiţiei continentale, cu Borussia Dortmund (3-2), Gyan a jucat alături de Robin van Persie, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!