Wesley Sneijder Campionatul Mondial din 2010 Dirk Kuyt Olanda Fotbal extern Wesley Sneijder și Dirk Kuyt

Probleme mari pentru Sneijder și Kuyt! Finaliștii Mondialului din 2010 cu Olanda, investigați într-un dosar cu pariuri ilegale

Doi foști mari jucători ai naționalei Olandei se află sub investigație!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 08:41
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 08:44

Wesley Sneijder și Dirk Kuyt au fost anchetați de poliția neerlandezdă, după ce numele lor a apărut în ancheta unui site de pariuri ilegale, care are legături strânse cu un mare traficant de droguri, Piet S, infromează NL Times. Acesta ar conduce o rețea criminală, aflată sub investigație de autoritățile din Olanda. 

Site-ul ilegal a fost creat de fiul lui Piet S., Freddy S., iar cei doi fotbaliști ar fi fost clienți fideli ai site-ului, jucând sume importante de bani. 

  • Wesley Sneijder și Dirk Kuyt

„Dirk Kuyt joacă uneori cu 25 000 de euro pe zi”, ar fi transmis poliția în timpul investigațiilor. 

Acesta chiar a mărturisit că frecventa respectivul site spre sfârșitul carierei sale ca fotbalist profesionist: „Adesea lăsam banii pe site, însă uneori îi și scoteam”. Kuyt a descris modul în care se întâlnea cu o persoană într-o benzinărie pentru a primi banii cash. 

Sneijder, amenințat de criminali: „Trimitem pe cineva din familie în spital!”

Fostul atacant avea datorii mari din cauza pariurilor, iar criminalii au trecut la amenințări la adresa familiei acestuia. 

„Nu vom mai cere bani, iar primul lucru, vom trimite pe cineva în spital. Ar putea fi o femeie, cât timp e din familie. Mama lui, mătușa, bunica, nu îmi pasă”, se arăta într-unul dintre mesajele de amenințare.

Sneijder a recunoscut că a fost amenințat, însă a punctat că tentativele de intimidare nu aveau legătură cu site-ul de pariuri. Fostul jucător a declarat că în momentul în care s-a demonstrat că nu avea legătură cu datoriile, criminalii l-au lăsat în pace: „Și-au cerut scuze de 10 ori, iar apoi au plecat. Nu am mai auzit de el”.

Wesley Sneijder și DIrk Kuyt fac parte din generația Olandei care a impresionat la Campionatul Mondial din 2010. Cei doi au fost titulari în finala cu Spania, câștigată de iberici datorită golului înscris de Andres Iniesta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!