"A fost ultimul meci la Metz?" Răspunsul lui Laszlo Boloni după retrogradarea în Ligue 2

Laszlo Boloni Metz Saint-Etienne Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 22:07
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 22:07
Laszlo Boloni (71 de ani) a retrogradat dramatic în Ligue 2 cu Metz, după barajul cu Saint-Etienne.

După ce a pierdut manșa tur din deplasare cu Saint-Etienne (1-2), Metz a avut parte de un start groaznic și la retur. Tânărul Pape Diallo (19 ani) a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur, iar echipa lui Laszlo Boloni a jucat în inferioritate numerică până la final.

Laszlo Boloni, după ce a retrogradat cu Metz: "Ne-a lipsit un gol. Vom vedea dacă a fost ultimul meu meci"

În ciuda dezavantajului numeric, Metz a reușit să marcheze două goluri în primele 25 de minute și a condus cu 2-0 grație reușitelor lui Camara și Mikautadze. Oaspeții de la Saint-Etienne au redus din handicap în minutul 35, prin Petrot. 

Rezultatul de 2-1 s-a menținut, partida a ajuns în prelungiri, iar Saint-Etienne a promovat în Ligue 1 grație golului marcat de Ibrahima Wadji, în minutul 117. După ce retrogradarea lui Metz s-a confirmat, Laszlo Boloni și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea avută, a explicat că eliminarea din minutul 6 a dat jocul echipei sale peste cap și nu a oferit un răspuns clar când a fost întrebat dacă rămâne la echipă.

"Ce ne-a lipsit azi? Un gol. A fost vorba de detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi face analiza acum pentru că în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria! 

A fost un scenariu pe care nu îl anticipam. Trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat astăzi și să devenim și mai puternici.

Dacă a fost ultimul meu meci pe banca lui Metz? Voi merge în vacanță și vom vedea apoi", a spus Laszlo Boloni, la beIN Sports.

Laszlo Boloni a preluat-o pe Metz în iunie 2022. În primul sezon a promovat în Ligue 1, iar în al doilea - cel proaspăt încheiat - a retrogradat. Antrenorul român mai are un an de contract, până în 2025.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!