Tragerea la sorti a play-off-ului Euro! Ucraina - Slovenia, Suedia - Danemarca, Bosnia - Irlanda, Norvegia - Ungaria!

Ungaria a avut ghinion maxim in ultima etapa din preliminarii si trebuie sa joace baraj pentru Euro! Da peste Norvegia pentru un loc in urnele de la Paris!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 11:52
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 12:43

Update 12:42: Rezultatul final al tragerii la sorti! Echipele trase primele din urne joaca primul meci pe teren propriu!

Update 12:29 Dominique Rocheteau, campion european in 1984, este cel care va efectua tragerea la sorti alaturi de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino.

Update 12:22: A inceput festivitatea de la Nyon!
___________________________________________________________________________________________
Maghiarii sunt cap de serie la tragerea la sorti de la Nyon, alaturi de Bosnia, Ucraina si Suedia. Adversarii se vor alege dintre Danemarca, Irlanda, Norvegia si Slovenia. Componenta urnelor a fost stabilita in functie de coeficientul European, calculat in functie de preliminariile si turneele finale din 2012 si 2014 si de calificarile pentru 2016.

Partidele se joaca pe 12, 13 si 14 noiembrie turul, respectiv 15, 16 si 17 noiembrie returul. Invingatoarele merg la Euro, alaturi de cele 20 de echipe nationale deja calificate: Franta, Islanda, Cehia, Belgia, Tara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elvetia, Irlanda de Nord, Romania, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Albania, Turcia si Croatia.

Modifică setările cookies