100 de milioane de euro pentru Xavi Simons! Bayern Munchen intră în cursă

Xavi Simons Bayern Munchen EURO 2024 Fotbal extern Xavi Simons / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 18:54
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 18:54

Xavi Simons (21 de ani) este cu siguranță una dintre marile vedete ale pieței transferurilor de vară.

Mijlocașul ofensiv olandez în vârstă de 21 de ani a atras atenția mai multor cluburi importante, cel mai recent fiind Bayern Munchen, care este dispusă să ofere o sumă considerabilă pentru a-l achiziționa.

Ofertă de 100 de milioane de euro pregătită de Bayern

Bild anunță că Bayern Munchen dorește cu ardoare să îl transfere pe Simons, ceea ce s-a putea dovedi o operațiune complexă datorită implicării mai multor cluburi: PSG, deținătorul drepturilor de joc al jucătorului, RB Leipzig, unde este împrumutat în prezent, și PSV Eindhoven, care ar primi o parte din sumă dacă transferul se realizează înainte de 2025.

Informațiile indică o sumă de transfer de aproximativ 100 de milioane de euro, similară cu cea plătită de Bayern pentru Harry Kane. Echipa germană îl vede pe Simons ca o piesă cheie pentru viitorul său.

În prezent, Simons participă la Euro 2024 cu naționala Olandei, unde a debutat ca titular pe extrema dreaptă, o poziție care i-a creat dificultăți. Antrenorul Ronald Koeman l-a taxat pe fotbalistul de 21 de ani, cerându-i să dea dovadă de mai multă responsabilitate și să încerce să ia decizii mai bune pe teren.

  • Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!