Michael Schumacher Ferrari Jean Todt schumacher Schumacher Jean Todt F 1

Noi vesti bune despre Schumacher: "Inca exista speranta" Anuntul facut de cel mai bun prieten al pilotului

Jean Todt, fostul sef al lui Schumacher de la Ferrari, spune ca exista sperante de recuperare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 13:43
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 13:44

Michael Schumacher a ajuns la 50 de ani, iar ultimii 5 dintre ei i-a petrecut luptandu-se pentru recuperare in urma accidentului de ski care l-a aruncat in coma.

Recent, revista Bunte din Germania a anuntat ca Schumacher a fost transportat de familie cu elicopterul pe 20 decembrie la vila familiei din Mallorca, acolo unde a petrecut sarbatorile de iarna si ziua sa de nastere, alaturi de familia.


JEAN TODT: Exista speranta ca Schumacher isi va reveni

Fostul sef al lui Ferrari in perioada in care Schumacher scria istorie, Jean Todt, spune ca tine legatura cu familia lui Schumacher, iar accidentul i-a apropiat si mai tare.

"Exista speranta ca situatia se va imbunatati. Eu sunt foarte apropiat de Michael si familia sa, poate chiar mai apropiat decat daca accidentul nu s-ar fi petrecut", a povestit Todt in L'Equipe.

Todt mai spune ca erau o multime de emotii cand Schumacher concura pentru Ferrari, iar momentul sau favorit a fost victoria de la Suzuka din 2000, cand Schumacher a castigat titlul mondial pentru prima data cu Ferrari. "I-am zis: carierele noastre nu vor mai fi la fel niciodata", isi aminteste Todt. "S-a dovedit ca asa a fost".
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies