"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018
Vineri 20 Octombrie 2017, 13:22

"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018

Fernando Alonso va continua la McLaren pana in 2018. Ibericul in varsta de 36 de ani a semnat o noua intelegere valabila pe un an, cu optiuni de prelungire.

 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Acesta considera ca noul contract al lui McLaren cu Renault va forma o noua echipa competitiva pentru anul viitor, dupa trei sezoane dificile cu Honda.

Alonso a avut si alte variante, dar el a declarat ca se "simte ca acasa" la McLaren. El a mai adaugat ca "Aici a fost mereu locul unde inima mi-a spus sa raman. Chiar daca, il ultimii ani nu ne-a fost usor, noi nu am uitat sa castigam, si sunt sigur ca putem sa o facem din nou in curand".

Acesta isi doreste enorm de mult sa castige circuitul de 24 de ore de la Le Mans si cel de la Indianopolis pentru a completa "Tripla Coroana". Acesta a castigat de 2 ori Grand Prix-ul de la Monaco, unul fiind cu McLaren.

Directorul executiv, Zak Brown a spus ca "Fernando a fost o persoana fantastica intregii echipe pe parcursul celor 3 ani, un om individual incredibil si unul dintre cei mai talentati piloti de F1 din epoca moderna."0 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT