"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018

"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018

Fernando Alonso va continua la McLaren pana in 2018. Ibericul in varsta de 36 de ani a semnat o noua intelegere valabila pe un an, cu optiuni de prelungire.

 

Acesta considera ca noul contract al lui McLaren cu Renault va forma o noua echipa competitiva pentru anul viitor, dupa trei sezoane dificile cu Honda.

Alonso a avut si alte variante, dar el a declarat ca se "simte ca acasa" la McLaren. El a mai adaugat ca "Aici a fost mereu locul unde inima mi-a spus sa raman. Chiar daca, il ultimii ani nu ne-a fost usor, noi nu am uitat sa castigam, si sunt sigur ca putem sa o facem din nou in curand".

Acesta isi doreste enorm de mult sa castige circuitul de 24 de ore de la Le Mans si cel de la Indianopolis pentru a completa "Tripla Coroana". Acesta a castigat de 2 ori Grand Prix-ul de la Monaco, unul fiind cu McLaren.

Directorul executiv, Zak Brown a spus ca "Fernando a fost o persoana fantastica intregii echipe pe parcursul celor 3 ani, un om individual incredibil si unul dintre cei mai talentati piloti de F1 din epoca moderna."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în PNL, între taberele Cîțu și Orban. Acuzații de ”trădare” și ”război”
BRAT
Modifică setările cookies