Max Verstappen F 1

FOTO Imaginea emoționantă postată de Max Verstappen: "Cum a început tot". Poza s-a viralizat în timp record 

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi și a devenit campion mondial pentru prima dată în carieră, stabilind mai multe recorduri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 13:50

Duminică, 12 decembrie, Max Verstappen (24 ani) a reușit să câștige primul său titlu mondial în Formula 1, la capătul unei curse nebune. Inginerii de la Red Bull Racing au știut să profite de accidentul în care a fost implicat Nicholas Latifi (26 ani), în turul 55 din 58, și i-au schimbat pneurile neerlandezului la apariția safety car-ului. 

Pentru acest succes, pilotului i s-a mărit contractul cu 12 milioane de lire sterline, datorită clauzei pe care o avea stipulate pentru obținerea titlului mondial. 

Până acum, Max Verstappen câștigă anual 19.5 milioane de lire sterline de la Red Bull Racing, ca în 2022, neerlandezul să ajungă la 31.5 milioane de lire sterline, al doilea salariu din Formula 1, după cel al lui Hamilton, care încasează 40 de milioane de lire sterile, potrvit Marca. 

Imagine de colecție cu Max Verstappen 
 

La câteva zile după cel mai important succes din carieră, pilotul de 24 de ani a postat două fotografii emoționante alături de tatăl său, artizanul suceesului său

"Cum a început! - Cum a continuat!" a scris Verstappen la imaginile în care apare alături de Jos atunci când era mic și după ce a câștigat titlul mondial. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!