Echipa Ferrari din F1, parteneriat cu o firmă românească. Leclerc și Sainz vor pilota cu logo-ul companiei pe cască

F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 20:56

Bitdefender este o firmă românească de securitate cibernetică care va colabora cu echipa Ferrari din Formula 1.

Bitdefender a anunțat pe site-ul oficial că a pornit un parteneriat cu Ferrari din Formula 1. În acest sens, Charles Leclerc și Carlos Sainz vor pilota cu emblema companiei pe cască.

Aceeași sursă a anunțat că vor exista mai multe evenimente între Bitdefender și membrii echipei Ferrari pe viitor, însă nu a furnizat mai multe detalii cu privire la acest aspect.

Ce au spus cofondatorul Bitdefender și Managing Directorul lui Ferrari

„Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa.”, a spus Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director la Ferrari, potrivit zf.ro.

„Bitdefender împărtăşeşte cu Scuderia Ferrari o moştenire a excelenţei şi o experienţă demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare de ultimă generaţie pentru a obţine rezultate câştigătoare. Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate maşini câştigă curse pe circuit şi doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra şi răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potriveşte în mod natural pentru Bitdefender. Aşteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentraţi pe furnizarea de protecţie de ultimă generaţie pentru clienţii noştri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică.”, au fost cuvintele lui Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender, conform aceleiași surse.

Ferrari, în ultima cursă de Grand Prix din Formula 1

La Marele Premiu de la Monza (Italia), Charles Leclerc a terminat pe poziția a doua, pierzând primul loc la 2.446 secunde. Carlos Sainz a încheiat pe locul al patrulea, la 5.061 secunde de Max Verstappen, câștigătorul cursei (1:20:27.511).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!