GALERIE FOTO Accident înspăimântător pentru Mick Schumacher! Monopostul său s-a rupt în două la Monaco

mick schumacher accident f1 Formula 1 Marele Premiu de la Monaco F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 18:31
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 18:33

Mick Schumacher a trecut prin clipe de coșmar în timpul Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco.

Pilotul german de la Haas a pierdut controlul monopostului în turul cu numărul 27 al competiției de la Monaco, s-a rotit de mai multe ori pe pistă, iar ulterior s-a lovit de un parapet.

Accident groaznic pentru Mick Schumacher la Monaco

Monopostul lui Mick Schumacher s-a rupt în două, însă pilotul de la Haas a scăpat nevătămat: "Mick a avut un acicident serios, dar a ieșit din monopost și este în regulă", a transmis echipa sa, pe Twitter.

Marele Premiu din Monaco ar fi trebuit să înceapă la ora 16:00 (ora României), însă a avut o întârziere de mai bine de o oră din cauza ploii.

Mick Schumacher se află deja la al doilea accident grav din acest sezon. În martie, la calificările pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, fiul legendarului Michael Schumacher a pierdut controlul monopostului Haas și s-a izbit frontal de un parapet.

Atunci, Mick Schumacher a fost scos cu ceva greutate din epava monopostului, a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi, pentru investigaţii amănunţite, la spital. Pilotului de 23 de ani nu i s-au descoperit răni, astfel că a a fost externat și a revenit la hotel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!