F 1

A zburat 11 ore cu avionul privat pentru iubita sa. Gestul romantic al lui Verstappen înaintea cursei pentru titlul mondial

Max Verstappen este campion mondial în F1! L-a depășit pe Hamilton în ultimul tur la Abu Dhabi. AICI detalii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 18:29

ȘTIREA INIȚIALĂ

După cursa spectaculoasă din Arabia Saudită, cei doi piloți se află la egalitate de puncte, lupta finală pentru titlul mondial din acest sezon urmând să se dea la Abu Dhabi.

Max Verstappen a fost penalizat cu 15 secunde, cinci pentru tăierea virajului, în timpul cursei, și alte 10, după terminarea acesteia, pentru că ar fi frânat prea brusc și gestul a dus la ciocnirea cu Hamilton. Cei doi piloți se află la egalitate de puncte, 369.5, înaintea ultimei curse din acest sezon, Abu Dhabi Grand Prix, care se va disputa pe Yas Marina Circuit din Emiratele Arabe Unite, pe 12 decembrie. În cazul în care ambii piloți abandonează, Verstappen va fi noul campion mondial, pentru că are nouă victorii de etapă, față de opt ale lui Hamilton. 

Cu patru zile înaintea cursei, olandezul de 24 de ani a zburat cu avionul privat până la Monaco pentru a sărbători ziua de naștere a iubitei sale, Kelly Piquet, dar și a nepoților Luka și Lio Heuts.

Frumoasa brunetă s-a fotografiat alături de imensul buchet de trandafiri primit din partea pilotului, cu mesajul: "Vă mulțumesc tuturor care au făcut ca ziua de naștere să fie specială, dar mai ales lui Max". 

Cine e Kelly Piquet?
 

Max Verstappen și Kelly Piquet (33 de ani) formează un cuplu de aproximativ un an. Iubita starului de la Red Bull Racing a avut o relație până la sfârșitul anului 2019 cu Daniil Kyyat (26 de ani), și el pilot de Formula 1. 

Cei doi au fost împreună timp de trei ani și au o fată, născută în iulie 2019. Tatăl lui Kelly Piquet este Nelson Piquet, pilot de Formula 1, câștigător al titlului mondial în 1981, 1983 și 1987.

Modifică setările cookies