1.000 de zile de la accidentul lui Schumacher. Fostul campion din F1 e inca in stare grava, iar informatiile sunt tinute la secret. Ce spun medicii despre sansele sale de recuperare

1.000 de zile de la accidentul lui Schumacher. Fostul campion din F1 e inca in stare grava, iar informatiile sunt tinute la secret. Ce spun medicii despre sansele sale de recuperare

1.000 de zile au trecut de la accidentul teribil care a zguduit lumea sportului. Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher, fostul supercampion din F1, a suferit un accident pe o partie de schi din Grenoble, Franta, fiind transportat cu un elicopter la spital.

In urma accidentului, Michael Schumacher a intrat in coma, fiind tinut in viata doar de aparate.

La cateva luni, acesta a redeschis ochii, insa nici asa vestile nu au fost prea mult datatoare de sperante. Schumacher nu s-a putut misca, nici nu a putut comunica cu cei din jurul sau.

In 2014, intr-unul dintre putinele comunicate ale familiei se spunea doar ca: "Michael face progrese mici".

Ulterior, fostul manager al sau, Sabine Kehm, a comentat si ea pentru Blick: "Orice am spune acum, ar da nastere unor speculatii".

De-a lungul ultimilor doi ani, numeroase publicatii din SUA, Germania, Franta si Elvetia au publicat stiri despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, insa niciuna confirmata de familie. Printre vestile date de jurnalistii de peste ocean si din Franta, Germania sau Elvetia s-a aflat si cea potrivit careia Schumacher a ajuns sa cantareasca doar 40 de kilograme.

La 1.000 de zile de la accident, Schumacher nu a fost inca vazut, acesta aflandu-se in locuinta sa din Elvetia, unde este ingrijit de o echipa de medici, sub atenta supraveghere a familiei.

Specialistii se declara rezervati in privinta sanselor fostului mare pilot de F1 de a-si reveni chiar si partial, desi un caz asemanator a existat in trecut. In 1990, Reinhold Roth, fost campion in motociclism, a suferit un accident care l-a bagat in coma timp de 2 luni. Acesta s-a trezit, insa, si a putut chiar sa mearga cu ajutorul unui baston.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies