West Ham United Astra Giurgiu Birkirkara Europa League Europa League

VIDEO REZUMAT | Cum a fost West Ham aproape de o rusine istorica in cupele europene! Englezii au trecut la penaltyuri de o echipa de "bucatari"

Astra Giurgiu, echipa calificata dupa dubla cu Inverness, va juca in turul urmator cu West Ham United. Englezii au fost la un pas de o rusine istorica, dupa ce au fost invinsi in timpul regulamentar de "bucatarii" malteezi de la Birkarkara. West Ham s-a impus la penaltyuri cu scorul de 5-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 09:15
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 09:24

West Ham United, echipa de milioane a lui Slaven Bilic, formatie cu traditie a fotbalului britanic, a fost aproape de o rusine istorica. Englezii s-au calificat in turul 3 al Europa League dupa ce au trecut cu 5-3 la loviturile de departajare de modesta echipa Birkirkara, locul 3 in ultima editie a campionatului din Malta.

O echipa formata din fotbalisti anonimi, unii dintre ei semiprofesionisti, Birkirkara a fost aproape de cea mai mare performanta a fotbalului malteez.

Birkirkara, care pierduse mansa tur, disputata in Anglia, cu 0-1, a castigat returul cu 1-0 si a trimis meciul in prelungiri, iar mai apoi la loviturile de la 11 metri.

West Ham s-a impus cu mare noroc la loviturile de departajare.

*Unicul gol al partidei, in timpul regulamentar, a fost marcat de singurul fotbalist cunoscut al celor de la Birkirkara, veteranul Fabrizio Miccoli (36 de ani), fost jucator la Palermo.

Modifică setările cookies