Vezi ce spun jucatorii lui Sturm dupa infrangerea cu Dinamo!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 11:16
Vezi ce spun jucatorii lui Sturm dupa infrangerea cu Dinamo!

Mijlocasul Haris Bukva (Sturm Graz) a declarat ca Dinamo a jucat asa cum era de asteptat.

"Nu e un meci de care sa ne amintitm cu placere, desi am inceput foarte bine. Odata cu trecerea timpului, am comis multe erori nefortate si am scapat jocul din mana. Dinamo a jucat asa cum ne asteptam, insa noi am fost cei care am falsat", a comentat Bukva.

Mijlocasul Andreas Holzl a afirmat ca este frustrant sa pierzi in fata unei formatii care a jucat mult timp in inferioritate numerica. "Nu trebuia sa pierdem, am condus cu 1-0. Din pacate, suntem nevoiti sa acceptam ideea ca am pierdut in fata unei echipe care a jucat in zece.

Am facut un joc slab si nu s-a vazut ca avem un om in plus. Am facut multe greseli, am fost prea increzatori, nu ne-am creat aproape nicio ocazie", a spus Holzl.

Fundasul Ferdinand Feldhofer a precizat ca din dorinta de a face prea multe avand un om in plus, echipei sale nu i-a iesit mare lucru.

"Inceputul a fost bun, nici nu ne puteam dori un start mai reusit de meci. Cand am vazut ca gazdele au ramas in zece, dorinta noastra de a castiga a fost si mai mare. Nu ne-a iesit insa aproape nimic. De vrut am vrut, dar jocul nu merge asa cum ar trebui", a spus Feldhofer.

Dinamo a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), Sturm Graz, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a grupei F a Europa League si se mentine in cursa pentru calificarea in 16-imile competitiei.

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT