Un arbitru italian trimis de UEFA la Astra - West Ham, un englez la St. Etienne - ASA. Cine va conduce meciurile decisive ale Romaniei in Europa League

Un arbitru italian trimis de UEFA la Astra - West Ham, un englez la St. Etienne - ASA. Cine va conduce meciurile decisive ale Romaniei in Europa League

UEFA a anuntat arbitrii delegati la meciurile Astrei si celor de la ASA in Europa League.

Italianul Paolo Valeri a fost desemnat de UEFA sa arbitreze meciuldintre Astra si West Ham United, joi in Europa League.Cei doi asistenti vor fi Alessandro Giallatini si Giulio Dobosz, iar arbitru de rezerva, Carmine Russo. Delegat UEFA va fi lituanianul Maksimas Bechterevas, iar observator pentru arbitri din partea forului fotbalistic european, maltezul Adrian D. Casha.

Valeri a mai arbitrat o echipa romaneasca in competitiile europene, el oficiind la centru la meciul Hapoel Tel Aviv - Pandurii Tg. Jiu (1-2), pe 8 august 2013, tot in mansa secunda a turului 3 preliminar al Europa League.

Partida Saint-Etienne - ASA Tg. Mures, din mansa a doua a turului 3 preliminar al Europa League, va fi condusa de o brigada din Anglia, avandu-l la centru pe Craig Pawson.

Cei doi arbitri asistenti sunt Michael Mullarkey si Michael Salisbury, iar arbitru de rezerva, Robert Madley. Delegat din partea forului european va fi irlandezul Eamon Naughton, iar observator pentru arbitri a fost desemnat nord-irlandezul Leslie Irvine.

Craig Pawson a fost arbitru asistent aditional la meciul Steaua Bucuresti - Dinamo Kiev, 0-2, care a avut loc pe 11 decembrie 2014, in grupele Europa League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies