26 2017 19:55

Becali a dezvaluit motivul pentru care Alibec si Nedelcu au fost lasati acasa de Dica inaintea meciului cu Lugano


	Becali a dezvaluit motivul pentru care Alibec si Nedelcu au fost lasati acasa de Dica inaintea meciului cu Lugano

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvaluit motivul pentru care Denis Alibec nu a facut deplasarea cu echipa in Elvetia, pentru meciul cu Lugano. Meciul va fi joi seara, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV.
 

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Gigi Becali spune ca Denis Alibec a suferit o contuzie in meciul cu Dinamo, iar Nicolae Dica a decis sa il lase la Bucuresti. In privinta lui Nedelcu, acesta spune ca mijlocasul este odihnit.

"Alibec a avut nu stiu ce contuzie. Si atunci Dica a zis: 'Ma, mai bine ramai si te antrenezi'. Si atunci a ramas acasa. A zis ca joaca cu Pintilii si cu Popescu. Si Filip poate sa joace si fundas stanga, si mijlocas central. Asta a fost gandirea lui Dica. Dupa care, de Nedelcu a zis sa se odihneasca.

Normal ca Bizonul va fi titular", a spus Becali.
 

2 comentarii
  • 26 2017
    Andrei Normal boss ca i accidentat sportul pedepsește viata extrasportivă .....fumând te păcălești pe tine dar nu si sportul prietene.Aia de la inter crezi ca n au vazut cat poti ? Dar din cauza asta iti mai cari plumbul din picioare si-l mai duci pe oier cu preșul poate prinzi un transfer prin Israel ,Qatar ,Zambia ,mai joci si pe acolo din burta ........
  • 26 2017
    Dan Bizonul e the best !!...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT