Europa League Benfica Lisabona Beto Sevilla Europa League

"Stiu ca tata e mandru de mine!" Cuvintele rostite de Beto, in lacrimi, dupa ce a adus trofeul Europa League la Sevilla 

Cat de mare este blestemul pentru Benfica? Opt finale Europene pierdute consecutiv, iar ultima in fata unui portar portughez.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 11:22
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 11:32

Beto a reusit sa aduca, prin interventiile sale de la penaltyuri, trofeul Europa League la Sevilla, pentru a treia oara.

Pentru fostul goalkeeper al CFR-ului, acest meci a fost unul cu totul special. La final, nu s-a mai putut stapani si a izbucnit in lacrimi, cu gandul la tatal sau, decedat.

"Stiu ca tata este mandru de mine", a spus Beto, cu lacrimi in ochi, la finalul partidei. "Lui ii dedic acest trofeu. Stiu ca a fost mereu si va fi mereu alaturi de mine, in poarta", a mai declarat Beto.

Cuprins de emotii, Beto a declarat la finalul partidei: "Este o mare onoare sa fiu aici la Sevilla. Vreau sa le dedic trofeul si mamei si copilului meu."

Erou la Sevilla, Beto a devenit personajul numarul 1 in presa din Europa de astazi. Editiile electronice ale ziarelor din Spania si Portugalia au deschis astazi cu fostul portar campion in Romania in tricoul CFR-ului lui Paszkany.

Sevilla a castigat finala Europa League in fata Benficai, cu 4-2, la penaltyuri, dupa ce in timpul regulamentar de joc a fost 0-0. Vedeti imagini VIDEO aici.

Modifică setările cookies