Steaua se ia la tranta cu UEFA dupa ce forul european l-a suspendat pe Radoi! Decizia anuntata astazi de Argaseala

Steaua - Rosenborg e joi la ProTV, de la 21:00

"Noi o sa facem solicitare pentru motivarea acelei hotarari. Probabil ca o sa ne vina intr-o saptamana. Dupa care vom folosi cealalta cale de atac pentru a putea sa combatem motivele pentru care a fost suspendat. Ieri am avut o discutie legata de intinderea acestei hotarari si s-a spus ca el doar in suprafata tehnica nu are acces. Am discutat situatia dupa Adunarea Generala si el este manager sportiv, director sportiv, este parte din regulamentul de organizare fotbalistica, este un membru al staff-ului si poate sta pe banca. El nu poate da indicatii", a comentat Argaseala situatia lui Radoi din Liga I.

Reactia Stelei vine ca urmare a suspendarii dictate de UEFA lui Mirel Radoi. Antrenorul Stelei este trecut manager sportiv in organigrama oficiala a clubului, insa observatorul meciului cu Partizan a notat faptul ca Radoi se comporta ca un antrenor, scriind acest lucru in raportul oficial.

Radoi a fost suspendat apoi de UEFA, care ii interzice sa mai stea pe banca tehnica a echipei. Gigi Becali a replicat imediat dupa acest incident ca Radoi va sta cu el in tribune la urmatorul meci din Europa, cel cu Rosenborg de joi, transmis in direct de ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies