Steaua, peste Arsenal, Milan ori Lazio in clasamentul european al sezonului! Ros-albastrii au adus de doua ori mai multe puncte decat toate celelalte echipe romanesti

Steaua, peste Arsenal, Milan ori Lazio in clasamentul european al sezonului! Ros-albastrii au adus de doua ori mai multe puncte decat toate celelalte echipe romanesti

Stelistii tin steagul sus pentru Romania in cupele europene in acest sezon. Formatia ros-albastra este singura reprezentanta a Ligii I in competitiile continentale si se descurca excelent pana acum.

Romania a plecat la drum in acest sezon al competitiilor europene cu 5 reprezentante, dar a intrat in grupe cu una singura. Steaua este cea care mai aduce puncte la coeficientul de tara si o face pentru moment foarte bine.

Cu 3 victorii din tot atatea posibile in grupa H a UEFA Europa League, stelistii sunt foarte aproape de calificarea in primavara europeana. Pana acum, echipa lui Dica a avut un parcurs excelent, care o pozitioneaza peste formatii foarte mari de pe continent: Arsenal, Milan ori Lazio!

Intr-un clasament european virtual, alcatuit in functie de punctele obtinute de fiecare echipa la coeficient, Steaua se afla pe locul 19. Formatia ros-albastra a adunat pana acum 3 victorii in grupele UEL, care se transpun in 6 puncte la coeficientul Romaniei.

Prin comparatie, AC Milan a reusit sa obtina doar 5 puncte pentru Italia, iar Benfica doar 4 pentru Portugalia.

In clasamentul virtual pe tari, Romania sta destul de prost in acest sezon. Cu o singura reprezentanta ramasa din 5, tara noastra se afla pe pozitia 30, sub Lituania ori Macedonia. Romania are o medie de 2.3 puncte, cele 11.5 adunate pana acum impartindu-se la numarul de echipe (5).

Din cele 11.5 puncte de coeficient obtinute de Romania in acest sezon, 8 au fost castigate de Steaua.

In cel mai important clasament, cel in care se iau in considerare coeficientii ultimilor 5 ani, Romania se afla pe locul 21. Abia de la locul 15, tarile pot trimite cate doua echipe in preliminariile UCL.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies