"Steaua a avut ghinion la penalty si la bara lui De Amorim, uneori trebuie sa te rogi" Reactia lui Daum dupa Steaua 1-1 Villarreal

"Steaua a avut ghinion la penalty si la bara lui De Amorim, uneori trebuie sa te rogi" Reactia lui Daum dupa Steaua 1-1 Villarreal

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, 1-1.

Selectionerul Christoph Daum a fost prezent la meciul Stelei cu Villarreal si a spus ca Steaua putea sa castige meciul daca avea putin noroc. Acesta a explicat si declaratia care a starnit reactii nervoase din partea Stelei, cand a spus ca ambele echipe romanesti trebuie sa se roage pentru rezultate bune in Europa:

"E un rezultat bun pentru Steaua, dar uneori ai nevoie de putin noroc ca sa castigi meciuri. Situatia penalty-ului de exemplu, apoi De Amorim a nimerit bara, cu 5 cm mai jos si era gol, uneori ai neovie si de noroc desi faci totul, sunt unele lucruri in viata pe care nu le poti controla, de aceea am zis ca uneori trebuie sa te rogi pentru acest noroc. Sunt situatii cand trebuie sa tii degetele incrucisate si sa te rogi pentru noroc.

Cred ca milioane de oameni au inteles ca ne rugam pentru noroc, le doresc cluburilor noroc si le ajut cum pot, dar uneori avem nevoie de ajutor divin. Chiar si pentru echipa nationala trebuie sa ne rugam, si pentru toata lumea nu doar pentru fotbal.

E dificil si toata lumea trebuie sa munceasca mult pentru un rezultat bun, conteaza pentru toate echipele si pentru echipa nationala. Dar iarasi, trebuie sa te si rogi chiar daca joci cat poti de bine." a spus Daum dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies