Simbolul Stelei, suporterul lui Dinamo: "Le-am tinut pumnii cu Slovan!"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 August 2009, 18:44
Simbolul Stelei, suporterul lui Dinamo: "Le-am tinut pumnii cu Slovan!"

Marius Lacatus a analizat sansele echipelor romanesti in grupele Europa League si a recunoscut ca a tinut cu Dinamo la meciul retur cu Slovan:

â–º VIDEO: Cum a reactionat Banel cand a aflat de calificarea lui Dinamo!

Despre grupele Europa League:

"Timisoara, CFR si Dinamo vor avea mult de lucru, au grupe grele, nu intalnesc echipe pe care sa spui ca le poti bate oricand, formatii care sa fie la indemana. Unirea la fel, va avea o misiune foarte grea, chiar daca au cazut intr-o grupa accesibila. Cele mai mari sanse le are Steaua, apoi CFR, Timisoara si Dinamo. Chiar daca au dovedit aseara ca sunt formidabili, au nimerit intr-o grupa foarte grea. Nu cred ca pot sa se claseze inaintea lui Panathinaikos sau Galata."

Lacatus, suporterul lui Dinamo:

Simbolul Stelei admite ca a fost suporterul lui Dinamo la meciul cu Slovan "Le-am tinut pumnii dinamovistilor sa ajunga in Europa League. Toti cei care au fost vreodata angrenati in fotbal cred ca si-au dorit sa se califice."

Despre Steaua-Dinamo:

"Din punct de vedere al moralului, dinamovistii stau foarte bine. Vin dupa o partida castigata contra CFR-ului si dupa aceasta calificare extraordinara. Dar vor fi obositi din punct de vedere fizic. Intr-un fel aceste doua lucruri se compenseaza. Sa nu uitam ca si Steaua va fi obosita, Irlanda e mult mai departe decat Cehia."

Steaua in finala Europa League:

"Gigi e foarte optimist, am inteles ca vrea sa ajunga in finala. El tinteste finala, ca obiectiv, dar cred ca s-ar multumi si cu un sfert de finala sau de o semifinala"
 

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies