Europa League

SEDINTA la Astra! Isaila nu mai suporta: "Am primit 9 goluri in doua meciuri!" Primele masuri dupa 1-5 la Zagreb

Dinamo Zagreb 5-1 Astra / Daniel Isaila e dezamagit de jocul elevilor sai, care au incasat noua goluri in doua partide! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014, 22:19
Data actualizarii: Joi 18 Septembrie 2014, 22:21

Astra a inceput slab prima participare din grupele Europa League, cu cinci goluri incasate de la Dinamo Zagreb, echipa croata care a eliminat-o pe Petrolul in play-off. Astra n-a mai facut meciul bun de la Lyon, iar vicecampioana Romaniei trebuie sa recupereze punctele pierdute cu Salzburg si Celtic pentru a se califica in primavara europeana.

"Avem un inceput dezastruos, am facut si greseli impardonabile. Ne-au lovit la fiecare greseala facuta de elevii mei. Sunt foarte ingrijorat, deoarece in doua meciuri am primit noua goluri. Trebuie sa ne revenim, altfel riscam sa pierdem contactul cu realitatea. Am gresit enorm. Voi face o analiza la sange cand vom ajunge in tara. Nu putem sa jucam asa de prost in doua partide. Este un dus foarte rece peste care trebuie sa trecem incepind de la meciul urmator”,
a spus Isaila la Sport.ro.

Chitu a marcat primul gol pentru giurgiuveni, dar spune ca nu se poate bucura din cauza rezultatului final. "Nu pot sa spun ca mi-am facut datoria, desi am marcat, pentru ca am pierdut asa de categoric. Dinamo Zagreb este o echipa foarte buna. Trebuie sa trecem peste acest esec si trebuie sa castigam jocul cu Pandurii. Sper sa nu mai intram asa de emotivi pe teren in meciurile din Europa League. Am jucat cu trac, iar acest lucru s-a vazut”, a declarat Chitu la Sport.ro. 

Modifică setările cookies