'Se incearca sa se SPARGA vestiarul la Steaua!' Informatii de ultima ora din interiorul clubului

'Se incearca sa se SPARGA vestiarul la Steaua!' Informatii de ultima ora din interiorul clubului

Steaua se pregateste de meciul care ii decide sezonul european! Rosenborg e adversarul tare peste care ros-albastrii dau in play-off-ul Europa League.

Massimo Pedrazzini spune ca intre el si Radoi nu e absolut nicio problema. Staff-ul tehnic lucreaza perfect, asigura italianul. Pedrazzini crede ca lui Radoi ar trebui sa-i fie inlesnita obtinerea licentei, avand in vedere zecile de meciuri pe care le are in echipa nationala.

"E un om de fotbal in Italia, Ariedo Braida, care face si formatia, lista cu primii 11, fiind director sportiv. Nu se poate ca un fotbalist atat de mare cum a fost Radoi, cu atatea meciuri la echipa nationala, sa fie oprit pentru o hartie. El isi doreste sa faca scoala, sa-si ia licentele, dar sunt niste obstacole care in acest moment nu depind de el. Munca mare, importanta, se face in timpul saptamanii.

Lucrurile trebuie sa fie clare inca de atunci, in timpul meciului doar umbli la cateva mici detalii. Baietii s-au pregatit extraordinar, vor sa faca lucruri importante in Europa. Nu e adevarat ca ar fi neintelegeri intre noi, cei din staff. Se incearca sa se rupa vestiarul, dar sunt numai minciuni. Nu exista nimic adevarat in ceea ce s-a spus, cineva isi doreste sa ne destabilizeze!", a spus Pedrazzini.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies