Reghecampf, suparat pe Enache dupa ce a lovit un adversar si a luat rosu direct: "Nu se poate sa faci asa ceva". Cei doi jucatori remarcati

Osmanlispor 2-0 Steaua, dupa un rosu luat de Enache.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 00:22
Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 00:29
Laurentiu Reghecampf a declarat dupa infrangerea din Turcia ca va avea o discutie cu Enache dupa gestul stupid din minutul 44, cand si-a lovit un adversar cu capul in piept la o faza fixa. 
 
"Nu i-am zis nimic lui Enache la pauza, vom astepta sa mergem la hotel si vom discuta. Nu se poate ca un fotbalist cu asemenea experienta sa ia un cartonas rosu la o asemenea faza, sa loveasca, si sa lase echipa in 10 oameni.
 
Trebuia sa acoperim banda stanga la pauza, de aceea l-am scos pe Golubovic. Daca nu faceam penalty la faza lui Tamas greu primeam gol, dar la acest nivel trebuie sa fii foarte atent. Se intampla sa faci faulturi, nu poti analiza dinainte, pacat ca a avut parte de acea faza, atat Gabi cat si Tosca au facut un meci foarte bun.
 
Nu trebuie sa dramatizam, e greu sa joci cu un om in minus. Am pierdut primul meci, vedem ce facem in urmatorul, se poate orice in grupa asta, Zurich a condus la Villarreal.
 
Eu spun mereu ca sunt multumit cu ce am la dispozitie, am incredere in jucatorii nostri, trebuie sa mergem mai departe", a spus Reghecampf.
Modifică setările cookies