Europa League

Presedintele lui Napoli il asteapta pe Gigi la pranz: "Nu inteleg de unde ura asta, ii asteptam pe romani cu bratele deschise!"

Toata suflarea din Napoli a participat aseara la premierea filmului "Natale in Sudafrica", ultima productie a lui Aurelio De Laurentiis, presedintele lui Napoli. In film joaca si superba Belen Rodriguez, fosta iubita a lui Marco Borriello.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2010, 12:27
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2010, 12:27

La premierea filmului, presedintele lui Napoli, care face parte dintr-o familie de cinefili, si-a facut timp sa vorbeasca si despre Steaua:

"S-a creat o atmosfera extrem de negativa in jurul acestui meci si nu inteleg de ce. Eu il astept pe patronul Gigi Becali sa luam pranzul impreuna si sa discutam amical. Nu inteleg de unde s-a creat aceasta rivalitate cu Steaua si cu Romania, ar trebui sa fim frati. Sper ca fortele de ordine sa previna orice fel de incidente", a spus impaciuitor De Laurentiis.

"Totul orasul s-a mobilizat pentru acest meci. Fanii vor sa-i duca pe jucatori catre victorie. Pe fanii romani ii asteptam cu bratele deschise, nu suntem un razboi cu nimeni.", a mai spus presedintele lui Napoli.

"Speram sa fim singura echipa italiana din primavara Europa League. Un lucru este cert, vom da totul cu Steaua. Pentru noi este un meci fundamental", a mai precizat De Laurentiis, care spune ca Dumitru Cardoso nu va pleca de la Napoli: "Este un jucator tanar si extrem de talentat, va ramane aici pentru a-si demonstra valoarea".

 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies