Nepotul creatorului lui Hannibal e patronul lui Napoli: face un film despre viata lui Becali! Citeste povestea lui:

Presedintele lui Napoli este un regizor care iubeste fotbalul mai mult decat orice. A investit in echipa din orasul in care s-a nascut si a salvat-o intr-o perioada foarte dicila. Napoli este acum una dintre fortele Italiei si lupta cu Steaua pentru calificare, miercuri, 22:00 pe ProTv si www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2010, 19:11
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2010, 21:44

Aurelio De Laurentiis este un regizor italian foarte cunoscut in lumea filmului. Are zeci de productii, incepand in 1977. A lucrat cu actori precum Jude Law sau Javier Bardem.

Aurelio este nepotul lui Dino de Laurentiis, omul care a produs mai multe filme importante din istoria cinematografiei precum Hannibal, Army of Darkness si Red Dragon. Dino a murit pe 10 noiembrie 2010.

Napoli este al 6-lea club ca valoare din Serie A. Jucatorii sunt evaluti la un total de 128 de milioane de euro. Echipa este in acest moment pe locul 3 in campionat, cu 30 de puncte, la egalitate cu Juventus.

In anul 2010, Aurelio de Laurentiis a investit in jucatori aproape 10 milioane de euro insa cat sa acopere toate investitia.

Patronul lui Napoli asteapta cu nerabdare meciul de miercuri cu Steaua, cand vrea sa se intalneasca cu Gigi Becali, cu care vrea sa faca un film.

Sa vina sa vedem ce poveste are de spus si putem face o coproductie italo-romana sau romano-italiana”, a spus Aurelio.

Napoli – Steaua este LIVE pe ProTv si www.sprot.ro, miercuri, 22:00! Meciul se vede si pe telefonul mobil, pe M.SPORT.RO!

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies