Presa din Olanda: "Twente va juca intr-un stadion aproape pustiu!"

Autor: Sport.ro
Joi 17 Decembrie 2009, 12:10
Presa din Olanda: "Twente va juca intr-un stadion aproape pustiu!"

Cotidianul De Telegraaf a scris, joi, inaintea partidei Steaua Bucuresti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, ca "echipa olandeza va juca intr-un stadion aproape pustiu".

"Stadionul Ghencea va fi aproape gol, vanzandu-se putine bilete pentru acest meci. Sunt conditii de iarna si se asteapta o vreme geroasa la ora jocului. 100 de detinuti o ajuta pe Twente. Ei au indepartat gheata si zapada de pe campul de joc", a notat De Telegraaf, care prezinta 11-le probabil al olandezilor: Boschker - Stam, Douglas, Kuiper (Rajkovici), Carney - Brama, Perez, Tiote - Ruiz, N'Kufo, Stoch.

Postul NU Sport a subliniat ca "Twente vrea sa o bata pe Steaua pe un teren inghetat si pe ger". "O victorie ar asigura un loc calificant in primavara europeana. Altfel, Twente depinde de rezultatul meciului dintre Fenerbahce si Serif. Ghencea a fost acaparata de gheata si zapada. Pentru FC Twente va fi practic un meci acasa in Romania, in tribune se anunta putini spectatori. Pentru Steaua, meciul nu mai are miza. Cum Twente conteaza pe patru sute de suporteri, acestia s-ar putea sa fie majoritatea dominanta", a mentionat sursa citata.

Publicatia De Twentsche Courant Tubantia din Enschede a titrat: "Zapada, gheata si putini spectatori la Bucuresti". "Pe Twente o asteapta un teren greu si alunecos. Atmosfera in jurul stadionului e bizara. Strazile sunt alunecoase, pe trepte este un strat de zapada, iar oamenii se tin unul de celalalt ca sa nu alunece", a comentat ziarul olandez.

Steaua - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05 si va fi transmisa de Pro TV.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT