Povestea TERORISTULUI care a ucis Steaua lui Iliesta: nu are pasaport si are legaturi cu grupari teroriste!

Autor: Sport.ro
Joi 20 Octombrie 2011, 20:50
Povestea TERORISTULUI care a ucis Steaua lui Iliesta: nu are pasaport si are legaturi cu grupari teroriste!

Steaua a pierdut primul razboi in lupta pentru o calificare in primavara europeana. Ilie Stan este la prima infrangere de cand este la Steaua. Maccabi Haifa a aruncat in atac cel mai periculos terorist. Jucatorul calatoreste fara pasaport si are rude in grupari armate considerate periculoase.

Israel a eliberat 500 de soldati palestinieni, in schimbul unui soldat israelian, capturat in trecut de catre gruparea separatista Hamas. Unul din cei 500 de soldati arabi eliberati este varul atacantului Wiyam Amashe de la Maccabi Haifa. Omul care a inscris doua goluri in poarta Stelei e de origine sirian, insa poate debuta la nationala Israelului.

Pentru ca cele doua tari sunt in conflict, jucatorul nu are acte si circula cu avionul cu ajutorul unei hartii semnata de club care ii permite sa treaca granitele. Este singurul din echipa cu un statut mai ... special. Pana inaintea acestui meci avea 7 goluri inscrise in Israel.

In schimbul dintre cele doua tari a fost eliberat si varul lui Amashe. Acesta a fost acuzat acum zece ani dupa ce ar fi omorat mai multi soldati israelieni.

Wiyam Amashe a reusit in 45 de minute sa inscrie doua goluri in poarta Stelei si a ajutat la obtinerea penaltyului de la golul 3.
 

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies