Portughezii, in stare de SOC dupa ce Pandurii i-a scos din Europa: "Nu ne astepta, au fost mult mai puternici decat credeam" Ce a spus antrenorul Bragai:

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 11:26

	Portughezii, in stare de SOC dupa ce Pandurii i-a scos din Europa: "Nu ne astepta, au fost mult mai puternici decat credeam" Ce a spus antrenorul Bragai:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Antrenorul celor de la Braga, Jesualdo Ferreira, a declarat dupa eliminarea din Liga Europa, ca formatia Pandurii Targu Jiu s-a dovedit mai puternica decat se astepta.

"Pandurii a fost mai puternica decat ne asteptam, mai puternica decat a fost in Romania. Este o eliminare dura, foarte dureroasa pentru Braga. Dar nu trebuie sa facem o drama din eliminare, chiar daca nu ne asteptam la asta", a declarat Ferreira, citat de A Bola.

Presedintele clubului Sporting Braga, António Salvador, si-a exprimat dezamagirea pentru eliminare si a facut un apel la "unitate". "Era unul dintre obiectivele noastre sa ajungem in grupele Ligii Europa, stim ca este un moment dificil, dar trebuie sa continuam sa muncim. Este greu pentru toata familia noastra, dar trebuie ramanem uniti", a adaugat Salvador.

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in grupele Ligii Europa, dupa ce a invins cu 2-0 dupa prelungiri, formatia portugheza Sporting Braga, in mansa secunda a play-off-ului competitiei. La finalul celor 90 de minute, Pandurii conducea cu 1-0, iar scorul general era 1-1. in tur, Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, la Cluj-Napoca, cu scorul de 1-0.

Sursa: Mediafax

Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT