FC Botosani Legia Varsovia Europa League

Panica in Botosani inainte de meciul cu Legia! Politia locala a somat sute de oameni sa isi ascunda masinile!

Dupa ce a pierdut la limita in Polonia, scor 1-0, FC Botosani incerca minunea calificarii in turul 3 preliminar Europa League

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 14:57
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 15:13

E panica in Botosani inainte de meciul cu Legia. Politia locala a lipit sute de mesaje pe masinile parcate pe traseul pe care vor merge ultrasii polonezi in drum spre stadion.

''Stimati cetateni, va facem cunoscut faptul ca in ziua de joi 23 iulie 2015, pe traseul ACR - Str. Sucevei - B-dul M. Eminescu - stadion, se va deplasa galeria echipei Legia Varsovia, activitate care presupune aglomerari de persoane, posibil turbulente. Pentru evitarea evenimentelor nedorite autovehiculului dvs (incendieri, lovituri, zgarieturi, etc.) va rugam sa parcati in data de 23 iulie 2015 in alte zone ale orasului, pana in dimineata zilei de 24 iulie 2015''. se arata in mesajele pe care politistii le-au lipit pe masini, scrie Agerpres.

Meciul dintre FC Botosani si Legia Varsovia se joaca joi seara, de la 20:00, si incepe de la scorul de 1-0 pentru polonezi.

Daca trece de Legia, Botosani va intalni castigatoarea partidei dintre Kukesi (Albania) si Mladost Podgorica (Muntenegru). In tur a fost 1-0 pentru Mladost.

BT in alerta :)

Modifică setările cookies