Astra West Ham Europa League

O echipa de 150 mil € poate iesi din Europa intr-un orasel cat o strada din Londra: "A fost o seara tare frustranta pentru noi"

West Ham, o echipa cu un lot cotat la 150 de milioane de euro, nu a reusit decat un egal pe teren propriu in fata Astrei. Calificarea se joaca joia viitoare la Giurgiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 10:06
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2015, 10:21

West Ham a condus-o cu 2-0 pe Astra si se parea ca drumul spre playoff-ul Europa League al englezilor e la fel de lin precum anticipau toate casele de pariuri.

Insa o nebunie de gol al lui Boldrin, si apoi autogolul lui Ogbonna, au facut ca Astra sa revina spectaculos si sa plece cu un egal de la Londra, 2-2.

La finalul meciului, Slaven Bilic a aparut foarte afectat la interviuri: "A fost o seara foarte frustranta, pentru ca am jucat bine pana in momentul in care a venit acea eliminare. A fost o seara foarte frustranta pentru ca am jucat bine pana in momentul in care a venit acea eliminare."

"Am avut ocazia sa marcam al treilea gol. A fost un fault de joc din partea lui Collins si nu pot sa-i reprosez nimic in aceasta situatie. Al doilea galben a fost cam fortat dupa parerea mea."

"Inainte ca ei sa marcheze acel superb gol, n-au avut nicio ocazie, dar au inceput sa puna presiune dupa eliminare. Jocul s-a schimbat complet dupa ce au marcat acel gol."

"Am facut un meci bun in prima ora, dar din pacate pentru noi meciul dureaza 90 de minute", a spus managerul lui West Ham la finalul partidei.

Lotul lui West Ham este cotat la 150.000.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de. Ca o comparatie, Astra valoreaza putin peste 20.000.000 pe acelasi site de specialitate.

Modifică setările cookies