Miercuri 06 Septembrie 2017, 20:20

"Nu cred ca si-au dorit sa pice cu noi! Ne-am intarit fata de acele meciuri" Cehii promit razbunare dupa ce au fost eliminati de Steaua din Liga

Neinvinsi in deplasare, stelistii lui Dica spera sa castige si acasa in Europa - joia viitoare cu Plzen, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Cehii se intorc dupa o luna si jumatate la Bucuresti. 80 de mii de fani au adunat stelistii la cele doua meciuri din Europa - cu Plzen si Sporting. Vor un stadion plin la primul meci din grupe si au pus bilete ieftine: 20 de lei la peluza si 35 de lei la tribune!

Cu Plzen, Budescu si Balasa au dat cele mai frumoase goluri ale stelistilor in Europa, in acest sezon. Batalia dintre stelisti si cehi e joia viitoare de la 10, la PRO TV!

"Ei vor incerca sa spele rusinea de la Plzen si vor juca cu ambitie foarte mare, dar ne-am intarit si noi. Cred ca nici ei nu si-au dorit. Practic se rejoaca aceasta dubla" spune Duckadam.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT