'N-am jucat cu Industria Sarmei Desertul Gobi, am jucat cu Roma! Sunteti o tara de stelisti!' Ce a spus Sumudica dupa revenirea de la Roma

'N-am jucat cu Industria Sarmei Desertul Gobi, am jucat cu Roma! Sunteti o tara de stelisti!' Ce a spus Sumudica dupa revenirea de la Roma

Sumudica e constient ca asta are sanse minime de calificare dupa infrangeri in primele doua meciuri din grupele Europa League.

Antrenorul Astrei spune ca Roma nu le-a dat nicio sansa jucatorilor sai si isi inteapa din nou sefii, care au decis ca revenirea din Italia sa aiba loc in miezul noptii.

"N-ati venit cu sampanie, cu ceva? Cu un tort? Am jucat cu Roma, ce voiati? Nu am jucat cu Industria Sarmei Desertul Gobi. Roma e o echipa puternica, dar voi sunteti o tara de stelisti. Au pus presiune pe noi si asta e nivelul fotbalului romanesc. Suntem departe, Roma e o echipa mult mai buna decat Copenhaga, pe care am intalnit-o in Liga Campionilor.

Avem cele mai mici sanse, aproape nicio sansa de calificare. Sunt echipe mult mai puternice si echipe care investesc bani. Nu vedeti ca noi am ajuns la doua noaptea? E posibil sa ajungi la doua noaptea cand peste doua zile joci? Peste doua zile noi ne ducem sa jucam, dar daca ajungi la doua noaptea in Romania, acasa ajungi pe la 3-4 dimineata. Ce sa mai doarma astia? Se mai intalnesc si cu nevestele, se culca la 6. O sa ajung si eu acasa si dau niste mailuri pe la UEFA sa vad daca ne intra banii. Nu ma ocup de contabilitate, nu stiu daca ne intra sau nu banii", a spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prima reacție a ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș
BRAT
Modifică setările cookies