Europa League

Mourinho se apără după umilința din Europa League: „Și-au făcut buzunarele mari cu rezultatele dezastruoase ale Romei!”

Bodo Glimt a „demolat-o” pe AS Roma cu 6-1, în runda a treia din grupele Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 21:41
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 21:51
Vara aceasta, AS Roma l-a convins pe Jose Mourinho să fie noul antrenor al echipei. Portughezul a început excelent noua aventură în Italia, cu 8 victorii consecutive în toate competițiile. 
 
Însă, în ultimul meci, AS Roma a suferit o înfrângere umilitoare în Europa League. Romanii s-au deplasat în Norvegia, pentru a o întâlni pe Boddo Glimt în runda a treia din Grupa C, iar Mourinho a hotârât să odihnească unii jucători. Această decizie l-a costat pe antrenor, care a suferit o înfrângere drastică, 1-6.
 
Tehnicianul își asumă total eșecul cu Bodo Glimt și precizează că este singurul vinovat. De asemenea, Mourinho a ținut să sublinieze efortul actualei conduceri. 
 
Sunt singurul vinovat pentru acel 1-6 cu Bodo Glimt. Nu sunt un nenorocit, am un respect uriaș pentru actuala conducere. Alții în trecut și-au făcut buzunarele mari cu rezultatele dezastruoase ale Romei, iar acum râd.
 
Un rezultat precum cel cu Bodo Glimt se întâmplă o dată în viață, dar eu sunt singurul responsabil. Nu jucătorii, nu Tiago. Eu am decis să folosesc echipa respectivă știind că există riscul să pierdem. Nu mă gândeam că va fi un astfel de dezastru, dar responsabilitatea rămâne a mea.

Am făcut asta mai mult din frică pentru a evita accidentări pe acel teren sintetic, mai ales că nu am câte doi jucători pe fiecare post
”, a declarat Jose Mourinho la conferința de presă premergătoare meciului cu Napoli, de duminică.
 
În urma acestui rezultat, AS Roma se poziționează pe locul secund în Grupa C din Europa League, cu 6 puncte. Pe prima poziție se clasează Bodo Glimt, cu 7 puncte.
CITESTE SI
Modifică setările cookies