Moment UNIC in istoria Europa League! O echipa GALEZA a socat pe toata lumea! Ce s-a intamplat la Valencia-Swansea!

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 20:34

	Moment UNIC in istoria Europa League! O echipa GALEZA a socat pe toata lumea! Ce s-a intamplat la Valencia-Swansea!

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Grupele Europa League au debutat in aceasta seara, dupa ce in ultimele doua zile am avut ocazia sa urmarim spectacolul Ligii Campionilor. Printre echipele angrenate in Europa League se afla si galezii de la Swansea, echipa care a eliminat Petrolul Ploiesti in drumul sau, in play-off-ul disputat luna trecuta.

Echipa lui Michael Laudrup a obtinut o calificare istorica in grupe, dupa ce in urma cu doua sezoane se lupta in liga a doua engleza, iar acum se lupta pentru al doilea trofeu al continentului.

Si nu o face oricum, ci cu o echipa extrem de cosmopolita, din care fac parte galezi, englezi, olandezi, ivorieni, belgieni, germani sau spanioli. De altfel, ultimii dintre acestia au fost primii care au iesit in evidenta la debutul echipei lor in Europa, in meciul cu Valencia.

Swansea a trimis in teren 6 fotbalisti spanioli, mai multi chiar decat adversarii de la Valencia. Laudrup ii are in teren pe Jordi Amat, Chico, Rangel, Canas, Pozuelo si Michu, in timp ce Miroslav Djukic, antrenorul "liliecilor" are doar 4 iberici: Guaita, Barragan, Fuego si Canales.

De asemenea, pe banca lui Swansea se afla si Vasquez, al 7-lea fotbalist nascut in Spania.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies