Moment INCREDIBIL la Ploiesti! Petrolul deschide scorul, Swansea egaleaza dupa doar cateva secunde! Reactia fanilor e UNICA in fotbal: VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 07:02

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Fanii Petrolului au reusit un nou moment senzational in returul de pe Ilie Oana cu Swansea. Dupa ce in tur au fost aplaudati de suporterii galezi pentru ca au inceput sa scandeze numele echipei desi scorul era 5-0 pentru Swansea, acum fanii celor de la Petrolul au reusit un nou moment de senzatie.

Priso a deschis scorul pentru Petrolul in minutul 73 iar fanii au explodat de fericire. Desi sansele la calificare erau minime, o victorie in fata revelatiei din Premier League din ultimele 2 sezoane era ceea ce isi doreau mai mult ca orice fanii. Cei de la Swansea au repus mingea de la centru si cateva secunde mai tarziu era deja 1-1! Lamah a egalat cu un sut din careu.

Nu a contat insa deloc pentru fanii Petrolului! In ciuda golului primit, fanii 'lupilor galbeni' au cantat fara oprire si au creat o atmosfera cu adevarat incredibila, remarcata la final si de jucatorii Petrolului

"Suporterii de-aici sunt uimitori. Sunt fanatici si mereu alaturi de echipa. Au ceva din stilul sud-american, din stilul argentinian sau uruguayan" a spus Guilherme dupa meci.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT