Lucescu NU mai intelege nimic! "Le-am spus ce trebuie sa faca! E dezamagire mare, aveam 1-0 in min. 91!" Mesaj pentru Adi Mutu:

Lucescu NU mai intelege nimic! "Le-am spus ce trebuie sa faca! E dezamagire mare, aveam 1-0 in min. 91!" Mesaj pentru Adi Mutu:

Petrolul 1-1 Plzen | Razvan Lucescu a vorbit despre un meci cu mare ghinion, golul egalarii find primit in prelungiri.

Petrolul a ratat mult, a marcat prin Mutu, insa a primit un gol pe o eroare colectiva, in prelungirile partidei de la Ploiesti.

"DEZAMAGIRE MARE!"

"E dezamagire mare, aveam 1-0 in min. 91! Un rezultat pe care puteam sa il evitam cu siguranta. E o dezamagire pentru munca depusa, am intalnit un adversar cu o liniste si cu o siguranta mare ca echipa.

A aparut in fotbalul mare, au experienta. Au reusit si foarte usor sa ajunga in careul nostru. Noi am muncit mult mai mult, trebuia sa ne organizam repede, a fost dificil.

In a doua repriza noi am controlat foarte bine, si ei au obosit putin. Sigur, si ei au avut ocazii importante, ne-au pus probleme la fazele fixe, au profitat de asezarea noastra. Ca joc, ne-am descurcat bine.

De la 1-0 pentru noi am fost bine asezati, nu trebuia sa treaca acea minge de la 30 de metri. A fost o superficialitate care la acest nivel este imediat taxata. Jucam cu o echipa care stie nivelul grupelor europene, al primaverii europene.

Le-am spus alor mei sa fie foarte atenti la orice faza, le-am spus ce trebuie sa faca, dar s-a intamplat asa.

Ma asteptam ca Adi sa faca diferenta, stiam ca va fi asa. A facut ceea ce trebuia sa faca, a marcat un gol extrem de important, o reusita care trebuia sa duca la victoria noastra.

E din ce in ce mai complicat sa ajungi in grupe, sunt adversari din ce in ce mai puternici in turul III, in play-off nu mai spun...

Ok, nu este un capat de tara, mai avem reuturul, mai avem timp sa analizam, sa ne pregatim foarte bine. Dar ramane aceasta dezamagire sa luam gol dupa o a doua repriza pe care am controlat-o. Acum s-au schimbat datele problemei...", a spus Razvan Lucescu la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies