Lectie de TIKI TAKA de la Fenerbahce! 7 pase la rand si o bomba senzationala! Cum s-au calificat turcii pentru o semifinala de VIS, cu Benfica! REZUMAT:

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Aprilie 2013, 15:05

Meciul care a consemnat eliminarea lui Lazio, deci a lui Stefan Radu, s-a lasat cu scantei. 1-1 la final, iar Fenerbahce a trecut in semifinale, unde asteapta dubla cu Benfica.

Fenerbahce si Lazio au jucat in sferturile Europa League intr-unul dintre cele mai echilibrate intalniri.

In tur a fost 2-0 la Istanbul, unde turcii au jucat bine, au avut noroc, dar au si ratat mult. Romanul nostru, Stefan Radu era ultimul conational inca in lupta pentru trofeul EL.

In retur, fara atmosfera aceea senzationala in spate, la Roma, Fener nu a mai fost aceeasi. Lazio a fost la un pas sa duca meciul in prelungiri. Italienii au marcat pentru prima data in minutul 60 si sperau la prelungiri. Numai ca golul turcilor, dupa o serie de 7 pase la rand le-a ruinat sperantele.

S-a terminat 1-1, respectiv 1-3 la general, iar Fenerbahce merge mai departe, intre cele mai bune patru echipe din Europa League. Acolo o va intalni pe Benfica Lisabona, din nou cu un prim meci la Istanbul.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT