“Steaua lui Ilie n-are nicio sansa pe Anfield! E mai slaba decat Steaua lui Piti!”

Autor: Sport.ro
Joi 16 Septembrie 2010, 07:38

	“Steaua lui Ilie n-are nicio sansa pe Anfield! E mai slaba decat Steaua lui Piti!”

2.30 este cota pentru un gol marcat de Steaua pe Anfield in meciul cu Liverpool, care va fi in aceasta seara la Pro TV, de la ora 10. Fan inrait al lui Liverpool, actorul Florin Calinescu, nu da nicio sansa Stelei.

Suporter al lui Liverpool de mic copil, actorul Florin Calinescu spune ca s-ar bucura totusi pentru un success al Stelei in aceasta seara in fata cormoranilor, pentru ca romanii sa mai adune puncte, insa nu este prea optimist in ceea ce priveste sansele echipei lui Ilie Dumitrescu. “N-are nicio sansa, sincer. Steaua o sa-i doneze 6 puncte lui Liverpool. Steaua lui ilie e mai slaba. Piturca avea oamenii lui, pe care putea sa-I creasca”, spune Florin Calinescu in ProSport.
 

Calinescu crede ca singurul care poate marca pentru Steaua in meciul din aceasta seara este Carragher si spune ca s-ar bucura daca echipa din Ghencea ar reusi sa-I rastoarne pronosticurile. “Eu o sa tin cu Liverpool, dar m-as bucura pentru un success al Stelei, sa mai adunam si noi niste puncte, desi nu stiu pentru cine”, mai spune Florin Calinescu.
 

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies