La VAMA rivalitatii cu Steaua. Culmea coincidentei inaintea tragerii de azi pentru Grupele Europa League

La VAMA rivalitatii cu Steaua. Culmea coincidentei inaintea tragerii de azi pentru Grupele Europa League

Steaua se intalneste cu un vechi rival din Romania inaintea tragerii pentru Grupele Europa League, azi, la 14:00, pe Sport.ro si www.sport.ro.

In 2005, Steaua era eliminata surprinzator din Liga Campionilor, de Rosenborg, dupa un meci dramatic in Norvegia, in care Radoi isi dadea autogol. Dezamagiti, stelistii se pregateau de Cupa UEFA, fara sa realizeze ca aici urmau sa atinga cea mai mare performanta pentru o echipa romaneasca de dupa revolutie: semifinalele Cupei UEFA.

Tot in acel an, Dinu "Vama" se afla in conducerea Rapidului, club aflat la apogeul performantelor sale. Precum Astra astazi, Rapid se batea la titlu, devenea o echipa europeana, dupa ce reusea sa se califice mai departe eliminand-o pe Feyenoord, iar Dinu Gheorghe, numitorul comun al celor doua cluburi romanesti care impart un succes european neasteptat, se deplasa pentru tragerea la sorti in Cupa UEFA.

Astazi, la 9 ani distanta, Dinu "Vama" si Steaua, de altfel doi rivali declarati in Romania, in ciuda dorintelor lui Gigi Becali de a-l aduce pe conducatorul Astrei in trecut la Steaua, vor fi din nou impreuna inaintea tragerii din Grupelor Europa League, astazi, la 14:00, in direct la Sport.ro si www.sport.ro.

Astra vine dupa o calificare fantastica reusita in fata celor de la Lyon, in timp ce Steaua joaca in Europa League, dupa eliminarea dramatica si umilitoare in acelasi timp, in fata unei echipe care a jucat fara portar in cele mai critice momente.

Steaua si Astra pot deveni in acest sezon noile UEFAntastice ale Romaniei, iar drama eliminarii cu Ludogorets se poate transforma, ca si in 2005, intr-o poveste superba in singura competitie in care romanii au acces la succes.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies